Barion Pixel

Xiaomi Redmi Note 12 széria csúcsa, első kézből

A cikk olvasásának ideje: 12 perc

márc 26, 2023 | Hírek | 0 hozzászólás

A 12-es széria csúcsa Redmi dizájner kép

Európában ezen a héten mutatták be a Xiaomi új csúcs készülékét. Néhány hete a Redmi Note 12 Pro+-t használjuk, és a részletes áttekintésünk már a láthatáron van, de úgy gondoltuk, hogy előre megosztjuk a telefonnal kapcsolatos tapasztalataink egy részét.

Kicsomagolás után:

Először nézzük meg a Redmi Note 12 Pro+ dobozát. Az okostelefon fehér színű dobozban érkezik a készülék képével az elején. A doboz védőtokot, SIM-kártya-kiadó eszközt, USB-C kábelt, 120 W-os töltőt és a szokásos papírokat tartalmazza. Ez azonban nem reprezentálja a dobozban található színű modellt.

Adapter:

Nagyra értékeljük, hogy a Xiaomi egy 120 W-os adaptert is mellékel a csomaghoz. A gyártótól azt az információt kaptuk, hogy az hiányos élményt eredményezett volna a felhasználó számára ha nincs benne. Csak így használhatjuk ki az ultragyors töltés előnyeit, hiszen valószínűleg nincs kéznél ilyen erős adapter otthon.

12-es széria csúcsa kicsomagolva

Dizájn:

A Redmi Note 12 Pro+ 6,67 hüvelykes FullHD+ „Pro AMOLED” kijelzővel rendelkezik, amelyet Gorilla Glass 5 véd. 120 Hz-es frissítési gyakorisággal és 900 nites csúcsfényerővel rendelkezik. A panel közepén egy lyuk is található amely a 16 MP-es szelfikamerát rejti, de nincs alatta ujjlenyomat-szkenner, mivel a bekapcsológombba van beágyazva ez az érzékelő.

Kialakítás:

A hátlapon egy téglalap alakú kamerasziget helyeszkedik el, három kamerával és egy LED vakuval. Az üvegburkolat gyűjti az ujjlenyomat-foltokat, mégsem kelt olcsó benyomást. Ezért rendszeres törlés javasolt, ha meg akarod őrizni az érintetlen megjelenést. Azt is érdemes megemlíteni, hogy a kiálló kamerasziget miatt lapos felületeken lötyög a telefon, és a védőtok sem sokat javít rajta.

A Redmi Note 12 Pro+ lekerekített formákkal rendelkezik, szinte unibody. Szerencsére a hátlapja karcsú íveket tartalmaz a széleken, ami megkönnyíti a kézben tartását, mint a lapos szélű telefonoknak. A Redmi Note 12 Pro+ azonban nem kompakt telefon, így a kiskezű emberek számára javasolt az egykezes üzemmód használata. Az okostelefon alján USB-C port található, mellette hangszóró, mikrofon és SIM-kártyanyílás. A tetején van egy 3,5 mm-es jack-csatlakozó, amelyhez egy másik hangszóró, egy másodlagos mikrofon és egy IR blaster található.

Újlenyomat olvasás:

A Redmi Note 12 Pro+ bal oldala nem tartalmaz gombot vagy bővítő helyet. Ezzel szemben a jobb oldalon van a hangerőszabályzó és a bekapcsológomb, utóbbiba ujjlenyomat-szkenner van beépítve. Használatunk során gyorsnak és pontosnak találtunk. Szívesen láttuk volna, ha megjelenik egy kijelző alá beépített megoldás is. Arra a kérdésre, hogy mi indokolta az oldalába épített megoldást a kijelző alatti elhelyezés helyett? A Xiaomi azt mondta, hogy az előbbi gyorsabb és hosszabb távon jobban teljesít, mint a kijelzőn belüli típus. Nos, ennek nem sok értelme van, hiszen a kínai márka korábban is piacra dobta az UD ujjlenyomat-olvasóval ellátott okostelefonokat, még a középkategóriás szegmensben is. Ennek ellenére az oldalába épített ujjlenyomat-szkenner többre képes, mint a Redmi Note 12 Pro+ feloldása. Támogatja a dupla koppintásos gesztusokat, amelyek lehetővé teszik különböző műveletek végrehajtását. Beleértve a képernyőkép készítését, az alapértelmezett kameraalkalmazás elindítását és a vezérlőközpont megnyitását.

A csúcs telefon alja jack és hangszóró elrendezéssel

Kijelző/ megjelenítés:

A Redmi Note 12 Pro+ 6,67 hüvelykes Pro AMOLED kijelzője 900 nites csúcsfényerővel, 120 Hz-es képernyő-frissítési gyakorisággal és akár 240 Hz-es érintési mintavételezési frekvenciával rendelkezik. Ez egy 10 bites kijelző, amely HDR10+ tanúsítvánnyal és Widevine L1 támogatással ellátott. Így a felhasználók 1080p videókat streamelhetnek a támogatott OTT-alkalmazásokon keresztül. Támogatja a HDR10 és HLG kodekeket is, a még jobb multimédiás élmény érdekében pedig Dolby Vision és Dolby Atmos-t is.
A Redmi Note 12 Pro+ képernyője szép tapintási visszajelzésekkel rendelkezik, és a kijelző kellően fényes volt ahhoz, hogy a szöveges tartalmakat közvetlen napfényben, maximális fényerő mellett is le tudjad olvasni.

Az Always-On Display funkcióval is rendelkezik, de ez megtévesztő, mivel nem igazán tartja a képernyőt mindig bekapcsolva a telefon lezárása után, amit a név is sugall. Az információ csak körülbelül 10 másodpercig jelenik meg a képernyőn a telefon lezárása vagy a kijelző megérintése után. Amit nem látunk az Always-On Displays esetén más márkájú eszközökön. A Xiaominak jobban kellett volna törekednie az innovációra ezen a téren.
A Redmi Note 12 Pro+ 60 Hz-es és 120 Hz-es frissítési gyakoriságon felül az egyéni frissítési gyakoriság menüben, összesen négy – 30 Hz, 60 Hz, 90 Hz és 120 Hz – gyakoriságot támogat.

Az alapértelmezett beállításnál a legtöbb rendszermenü és -alkalmazás frissítési gyakorisága 120 Hz-re emelkedik, amikor interakcióba lépsz a kijelzővel. Kivéve a YouTube-ot, amely mindentől függetlenül 60 Hz-en marad, míg a Google Fotók akkor is 120 Hz-en maradnak így 30 képkocka/mp sebességű videókat játszanak le. A Facebook és az Instagram esetében a kijelző 120 Hz-en frissül, amikor megérinted a képernyőt. 60 Hz-re csökken, amikor képet nézel vagy videót játszasz le.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ Játék közben:

A képfrissítés 60 Hz-es módban marad mindennél, akár a képernyővel lépünk interakcióba, akár csak nézzük.

Ha a játékokról beszélünk, kipróbáltuk a Call of Duty Mobile-t és a Dead Trigger 2-t, a Real Racing 3-at és a Sky Force Reloadedet Redmi Note 12 Pro+-on. Csak a Dead Trigger 2-vel és a Sky Force Reloadeddel tudtuk játszani 120 FPS-en alapértelmezésben és 120 Hz-en módban. Mivel a másik kettő 60 FPS-en maradt, függetlenül attól, hogy melyik módot választottuk.

Azt is érdemes megemlíteni, hogy egyetlen ponton sem láttuk a képernyőfrissítést 30 Hz-en. Amikor néhány 30 FPS-es videót játszottunk, és statikus tartalmat néztünk a képernyőn, ami furcsa, mivel a Xiaomi 30 Hz-es támogatást hirdet a panel számára. Nagyra értékelnénk a HRR megvalósításának néhány optimalizálását.

Az új Redmi operációs rendszere a 13-as MIUI

Oprendszer:

A Redmi Note 12 Pro+-t a Dimensity 1080 SoC hajtja, és akár 12 GB LPDDR4X RAM-mal és 256 GB UFS 2.2 tárhellyel rendelkezik. A kapott modell a csúcsmodell, és függetlenül attól, hogy melyik konfigurációt választod. A telefon az Android 12-alapú MIUI 13-at indítja a dobozból kivéve. A miénk MIUI 13.0.2 Global Stable ROM-mal érkezett 2022 novemberi Android biztonsági javítással. Jelenleg a MIUI 13.0.6 fut rajta 2023 februári biztonsági javítással. Az okostelefonon harmadik féltől származó alkalmazások is előre telepítve vannak, de ezek többsége eltávolítható, ha szeretnéd.

A Xiaomi négy év biztonsági frissítést és két év szoftverfrissítést ígér. Ha ez utóbbi azt gondolod, hogy a Note 12 Pro+ Android 15-ig kap frissítéseket, akkor tévedsz. Mivel csak az Android 13 és Android 14 verziója lesz elérhető, ez egy lemaradó verzió. Látva, hogy az Android 14 fejlesztői előzetesei már megjelentek, a kínai telefongyártónak már ki kellett volna adnia a stabil Android 13-at a Redmi Note 12 Pro+-hoz.

Redmi Note 12 széria csúcsának Teljesítmény:

A Redmi Note 12 Pro+ szoftverélménye hasonló ahhoz, amit Android 12 és MIUI 13 rendszert futtató Redmi okostelefonokon kapsz. Azonban volt néhány hiba, amelyek hátráltatták a felhasználói élményt. Ezek egyike az, hogy a telefon képtelen folyamatosan kapcsolatra az 5G hálózattal. Folyamatosan visszaváltott a 4G-re, és csak újraindítás után váltott újra 5G-re. Szerencsére ezt a MIUI 13.0.6 frissítéssel javították.

A Redmi Note 12 Pro+ általános teljesítménye sima és lendületes volt. Azonban továbbra is problémáink vannak a LinkedIn és a Disney+ Hotstar alkalmazásaival. Előbbi használatakor legtöbbször akadozik a telefon, utóbbinál pedig a telefon fényerőcsúszkája az, ami a teljes képernyős módban a fényerő beállításakor késik. Nem volt ez a probléma a YouTube és az Amazon Prime Video esetében.

A Redmi Note 12 Pro+ jól kezelte a fent említett játékokat, és egy óra kemény játék után is kellően hűvös maradt. A 4G hálózathoz képest azonban gyorsan felmelegedett az 5G hálózaton a videók streamelése közben.

Rövid összegző kép a Pro Plus részleteiről

Kamera:

A Redmi Note 12 Pro+ négy kamerával érkezik – egy 16 MP-es szelfi az előlapon, egy 200 MP-es elsődleges kamerával (ISOCELL HPX) a hátoldalon, amelyhez 8 MP ultraszéles és 2 MP makró egységek csatlakoznak. A középen elhelyezett lyukasztó szelfi kamera f/2,5 rekesznyílással rendelkezik, és akár 1080p felbontású videókat is rögzíthet 60 FPS-sel.

A 200 MP-es kamera viszont f/1.7-es rekeszértékkel és OIS-sel rendelkezik a fényképekhez és videókhoz. Videókat tud készíteni 1080p felbontásban 60 FPS-ig és 4K-ban 30 FPS-sel. 10 bites RAW képeket is képes rögzíteni. A Redmi Note 12 Pro+ azonban nem tartalmazza azt a Clone funkciót, amelyet más Redmi okostelefonokon, köztük a Redmi K50i-n is láthattunk, és jelenleg semmi sem utal arra, hogy szoftverfrissítés révén kerülne hozzáadásra, mivel a Xiaomi azt mondta nekünk, hogy „főleg ennek köszönhető a processzor hardveres képességei.”

A telefon 8 megapixeles ultraszéles kamerája 120°-os FOV-val és f/2.2-es rekesznyílással rendelkezik, míg a 2MP-es makrókamerája f/2.4-es rekeszértékkel rendelkezik. Készítettünk néhány fotót a Redmi Note 12 Pro+-ról nappal és éjszaka, amelyeket alább láthat, mivel a részletes elemzést mélyreható áttekintésünkre hagyjuk.

Gyorstöltés:

A Redmi Note 12 Pro+ egy 4980 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely támogatja a 120 W-os HyperCharge-ot, elsőként a Redmi-eszközein. A dobozból kiemelve a telefont, a 120 W-os töltés alapból nincs engedélyezve. Be kell kapcsolni a telefon Beállítások> Akkumulátor> Akkumulátor> Töltési sebesség növelése menüjében. De ne feledd, hogy a telefon jobban felmelegszik, ha engedélyezve van a gyorstöltés.

Akku idő:

A szokásos akkumulátortesztjeink még nem fejeződtek be, de az okostelefon egy töltéssel könnyedén kibírta a napot 120 Hz-es módban. 5G mobiladat-kapcsolattal és Wi-Fi hotspotként. A használat webböngészésből, 1080p-s YouTube-videók streameléséből, közösségi média alkalmazások használatából és legalább fél órás erőforrás-igényes játékokból állt. A 4G hálózaton jobban bírta.

Ha az akkumulátor lemerült, használhatjuk a mellékelt 120 W-os adaptert a töltéshez. Amely a hirdetés szerint 19 perc alatt 2%-ról 100%-ra tölti fel a Redmi Note 12 Pro+ celláját, bekapcsolt gyorstöltés mellett.

Tesztelésünk során a Redmi Note 12 Pro+ akkumulátora 1%-ról 34%-ra 5 perc alatt. 50%-ra 9 perc alatt, 55%-ra 10 perc alatt, 75%-ra 15 perc alatt, 91%-ra 20 perc alatt és 100%-ra 24 perc alatt.

A boost töltés kikapcsolásával 1%-ról 32%-ra ment 5 perc alatt, 50%-ra 10 perc alatt, 66%-ra 15 perc alatt, 87%-ra 20 perc alatt és 100%-ra 29 perc alatt.

Ezeket a töltési teszteket Európában, bekapcsolt 5G mobiladat-kapcsolat és kikapcsolt képernyő mellett futtattuk le. Mondanunk sem kell, hogy a teljesítmény a használattól és a környezeti hőmérséklettől függően változhat.

Xiaomi csúcsának kijelzője

Összegzés:

A Xiaomi továbbra sem csökkenti a Redmi Note termékcsalád árát a Redmi Note 12 Pro+-val, ennek az az oka, hogy nem akar kompromisszumot kötni semmiben. Csak azért, hogy a termékpaletta ugyanolyan megfizethető legyen, mint korábban. Európában a Redmi Note 12 Pro+ alapmodellje 8 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel 500 euróba kerül.

A Redmi Note 12 Pro+ a tavalyi Note 11 Pro+ utódja. A Xiaomi elmondta, hogy a Redmi Note 12 sorozattól kezdve a termékkínálat egyszerűsítését célozza. Így reméljük, hogy a Note 12 sorozatban nem lesz több mint egy tucat különböző modell, mint a Note 11 sorozatban.

Visszakanyarodva a Redmi Note 12 Pro+-ra, azt kell mondanunk, hogy összességében egy szép telefon, remek teljesítménnyel, prémium dizájnnal, IP53 tanusítvánnyal. Jó akkumulátor-élettartammal és szupergyors töltéssel. Az okostelefon továbbra is Android 12-t futtat. Néhány hibától eltekintve, bár ezek egy részét szoftverfrissítéssel megoldható.

Le kell futtatnunk több tesztet. Mielőtt eldöntjük, hogy a Redmi Note 12 Pro+ megéri-e a prémiumot kategóriát. Maradjon velünk a részletes áttekintésünkért, hogy megtudja!

Redmi Note Hátlapi megjelenése

Forrás: GSMArena

Addig is nézd meg Xiaomi kínálatunkat:

Redmi Note 12 sorozat Európában

A cikk olvasásának ideje: 8 percNégy Redmi Note 12 modellel érkezik az európai piacra – íme a névsor, mely modellek és mennyiért várhatóak. A tetejétől kezdve a Redmi Note 12 Pro+, a Note 12 Pro és a Note 12, valamint egy vadonatúj, csak 4G-t támogató modell, szintén...

Oppo Find X6 Pro

Cikk olvasásnak ideje: 10 percMegérkezett a vadonatúj Oppo Find X6 Pro áttekintésre. A telefon dobozában van egy szép tok, ami a telefon vegán bőr hátlapját utánozza, egy 100 W-os töltővel, egy SIM-eszközzel és természetesen egy USB kábellel. Szerencsére a...

Újdonságok a Xiaomi 13 szériáról

Cikk olvasásának ideje: 5 percA Xiaomi 13-as sorozat bemutatását elhalasztották, eredetileg december 01.-ére volt beharangozva. Így viszont a több részlet is napvilágot látott, mint például a kamera, a RAM és a tárhely specifikációi a közelgő zászlóshajó kategóriájú...

Xiaomi Redmi Note 12 Pro

Cikk olvasásának ideje: 5 percKezdjük a Xiaomi Redmi Note 12 Pro-val, mivel ez a sorozat kulcsa. 6,67 hüvelykes, 120 Hz-es OLED kijelzővel (10 bites panel, Dolby Vision) van felszerelve, és a Dimensity 1080 (egy továbbfejlesztett 920, aminek az oka pillanatokon belül...

Motorola RAZR 2022 Bővebben

MOTOROLA RAZR 2022 BővebbenHamarosan hazánkban is debütál a Motorola új 3. generációs összecsukható okostelefonja. Zászlóshajóhoz mérten Snapdragon 8+ Gen 1 hajtja meg a telefont. Ezzel az eszközbe belekerült az Android legerősebb jelenlegi processzora. A kijelző...

Samsungtól érkezik az UI 5 frissítés

A Samsung rengeteg újdonságot pakolt bele ebbe a frissítésbe, amit 2022.október 24.-én meg is kezdett. Első körben természetese a zászlóshajó kapja meg a Galaxy S22-es széria. Utána hónapokra lebontva a többi. Részletesen ezt a cikk alján találod.Ha címszavakban...

iOS 16.1 frissítés érkezik október 24.-én

iOS 16.1 és ami benne van Cikk olvasási ideje: 10 percA hivatalos frissítés október 24.-én érkezik.Néhány nappal ezelőtt az új iPadek bemutatásával az Apple bejelentette, hogy október 24-én, hétfőn végre kiadja a késleltetett iPadOS 16-ot. Akkor a korábbi pletykák...

7+1 Tipp, hogy hogyan töltsd jól az okostelefonod.

7+1 Tipp, hogy hogyan töltsd jól az okostelefonod. Napjainkban már nincs szükség a készülék vásárlása után, lemeríteni az akkumulátort és a 0-ról feltölteni.Mert ez legutoljára a Nokia 3310-es időszakban volt, amikor előfordultak a 14-16 órás töltési idő is. Manapság...
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket tartalmaz. Az oldal használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. View more
Cookies settings
Elfogadom
Elutasítom
Adatkezelési Tájékoztató
Privacy & Cookies policy
Cookie nameActive

Cookie-k (sütik) kezelése

1. Az úgynevezett „jelszóval védett munkamenethez használt cookie”, „bevásárlókosárhoz szükséges cookie-k”, „biztonsági cookie-k”, „Szükségszerű cookie-k”, ”Funkcionális cookie-k”, és a „weboldal statisztikájának kezeléséért felelős cookie-k” használatához nem szükséges előzetes hozzájárulást kérni az érintettektől. 2. Az adatkezelés ténye, a kezelt adatok köre: Egyedi azonosítószám, dátumok, időpontok 3. Az érintettek köre: A weboldalt látogató valamennyi érintett. 4. Az adatkezelés célja: A felhasználók azonosítása és a látogatók nyomon követése. 5. Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje:
Süti típusaAdatkezelés jogalapjaAdatkezelés időtartama
Munkamenet sütik (session)  Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalmi szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. CVIII. törvény (Elkertv.) 13/A. § (3) bekezdéseA vonatkozó látogatói munkamenet lezárásáig tartó időszak  
Állandó vagy mentett sütik  Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalmi szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. CVIII. törvény (Elkertv.) 13/A. § (3) bekezdéseaz érintett törléséig
Statisztikai, marketing sütikAz elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalmi szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. CVIII. törvény (Elkertv.) 13/A. § (3) bekezdése1 hónap - 2 év
6. Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: A cookie-k használatával nem kezel személyes adatokat az adatkezelő. 7. Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése: Az érintettnek lehetőségük van a cookie-kat törölni a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében általában az Adatvédelem menüpont beállításai alatt. 8. Az adatkezelés jogalapja: Az érintettől hozzájárulás nem szükséges, amennyiben a cookie-k használatának kizárólagos célja az elektronikus hírközlő hálózaton keresztül történő közléstovábbítás vagy arra az előfizető vagy felhasználó által kifejezetten kért, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtásához a szolgáltatónak feltétlenül szüksége van. 9. A legtöbb böngésző, amelyet felhasználóink használnak, lehetővé teszi annak beállítását, hogy mely cookie-kat kell menteni és lehetővé teszi, hogy (meghatározott) cookie-k újra törlésre kerüljenek. Amennyiben Ön a cookie mentését meghatározott weboldalakon korlátozza vagy harmadik fél cookie-jait nem engedélyezi, úgy ez bizonyos körülmények között oda vezethet, hogy weboldalunk többé nem használható teljes egészében. Itt talál információkat arra vonatkozóan, hogy a szokásos böngészők esetében hogyan tudja a cookie beállításokat testre szabni: Google Chrome (https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=hu) Internet Explorer (https://support.microsoft.com/hu-hu/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Firefox (https://support.mozilla.org/hu/kb/sutik-engedelyezese-es-tiltasa-amit-weboldak-haszn) Safari (https://support.apple.com/hu-hu/guide/safari/sfri11471/mac)

Google Ads konverziókövetés használata

 1. A „Google Ads” nevű online reklámprogramot használja az adatkezelő, továbbá annak keretein belül igénybe veszi a Google konverziókövető szolgáltatását. A Google konverziókövetés a Google Inc. elemző szolgáltatása (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; „Google“).
 2. Amikor Felhasználó egy weboldalt Google-hirdetés által ér el, akkor egy a konverziókövetéshez szükséges cookie kerül a számítógépére. Ezeknek a cookie-knak az érvényessége korlátozott, és nem tartalmaznak semmilyen személyes adatot, így a Felhasználó nem is azonosítható általuk.
 3. Amikor a Felhasználó a weboldal bizonyos oldalait böngészi, és a cookie még nem járt le, akkor a Google és az adatkezelő is láthatja, hogy Felhasználó a hirdetésre kattintott.
 4. Minden Google Ads ügyfél másik cookie-t kap, így azokat az Ads ügyfeleinek weboldalain keresztül nem lehet nyomon követni.
 5. Az információk – melyeket a konverziókövető cookie-k segítségével szereztek – azt a célt szolgálják, hogy az Ads konverziókövetést választó ügyfeleinek számára konverziós statisztikákat készítsenek. Az ügyfelek így tájékozódnak a hirdetésükre kattintó és konverziókövető címkével ellátott oldalra továbbított felhasználók számáról. Azonban olyan információkhoz nem jutnak hozzá, melyekkel bármelyik felhasználót azonosítani lehetne.
 6. Ha nem szeretne részt venni a konverziókövetésben, akkor ezt elutasíthatja azáltal, hogy böngészőjében letiltja a cookie-k telepítésének lehetőségét. Ezután Ön nem fog szerepelni a konverziókövetési statisztikákban.
 7. További információ valamint a Google adatvédelmi nyilatkozata az alábbi oldalon érhető el:  https://policies.google.com/privacy

A Google Analytics alkalmazása

 1. Ez a honlap a Google Analytics alkalmazást használja, amely a Google Inc. („Google”) webelemző szolgáltatása. A Google Analytics úgynevezett „cookie-kat”, szövegfájlokat használ, amelyeket a számítógépére mentenek, így elősegítik Felhasználó által látogatott weblap használatának elemzését.
 2. A Felhasználó által használt weboldallal kapcsolatos cookie-kkal létrehozott információk rendszerint a Google egyik USA-beli szerverére kerülnek és tárolódnak. Az IP-anonimizálás weboldali aktiválásával a Google a Felhasználó IP-címét az Európai Unió tagállamain belül vagy az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes más államokban előzőleg megrövidíti.
 3. A teljes IP-címnek a Google USA-ban lévő szerverére történő továbbítására és ottani lerövidítésére csak kivételes esetekben kerül sor. Eme weboldal üzemeltetőjének megbízásából a Google ezeket az információkat arra fogja használni, hogy kiértékelje, hogyan használta a Felhasználó a honlapot, továbbá, hogy a weboldal üzemeltetőjének a honlap aktivitásával összefüggő jelentéseket készítsen, valamint, hogy a weboldal- és az internethasználattal kapcsolatos további szolgáltatásokat teljesítsen.
 4. A Google Analytics keretein belül a Felhasználó böngészője által továbbított IP-címet nem vezeti össze a Google más adataival. A cookie-k tárolását a Felhasználó a böngészőjének megfelelő beállításával megakadályozhatja, azonban felhívjuk figyelmét, hogy ebben az esetben előfordulhat, hogy ennek a honlapnak nem minden funkciója lesz teljes körűen használható. Megakadályozhatja továbbá, hogy a Google gyűjtse és feldolgozza a cookie-k általi, a Felhasználó weboldalhasználattal kapcsolatos adatait (beleértve az IP-címet is), ha letölti és telepíti a következő linken elérhető böngésző plugint. https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hu
Save settings
Cookies settings