Barion Pixel

Xiaomi Redmi Note 12 széria csúcsa, első kézből

A cikk olvasásának ideje: 12 perc

márc 26, 2023 | Hírek | 0 hozzászólás

A 12-es széria csúcsa Redmi dizájner kép

Európában ezen a héten mutatták be a Xiaomi új csúcs készülékét. Néhány hete a Redmi Note 12 Pro+-t használjuk, és a részletes áttekintésünk már a láthatáron van, de úgy gondoltuk, hogy előre megosztjuk a telefonnal kapcsolatos tapasztalataink egy részét.

Kicsomagolás után:

Először nézzük meg a Redmi Note 12 Pro+ dobozát. Az okostelefon fehér színű dobozban érkezik a készülék képével az elején. A doboz védőtokot, SIM-kártya-kiadó eszközt, USB-C kábelt, 120 W-os töltőt és a szokásos papírokat tartalmazza. Ez azonban nem reprezentálja a dobozban található színű modellt.

Adapter:

Nagyra értékeljük, hogy a Xiaomi egy 120 W-os adaptert is mellékel a csomaghoz. A gyártótól azt az információt kaptuk, hogy az hiányos élményt eredményezett volna a felhasználó számára ha nincs benne. Csak így használhatjuk ki az ultragyors töltés előnyeit, hiszen valószínűleg nincs kéznél ilyen erős adapter otthon.

12-es széria csúcsa kicsomagolva

Dizájn:

A Redmi Note 12 Pro+ 6,67 hüvelykes FullHD+ „Pro AMOLED” kijelzővel rendelkezik, amelyet Gorilla Glass 5 véd. 120 Hz-es frissítési gyakorisággal és 900 nites csúcsfényerővel rendelkezik. A panel közepén egy lyuk is található amely a 16 MP-es szelfikamerát rejti, de nincs alatta ujjlenyomat-szkenner, mivel a bekapcsológombba van beágyazva ez az érzékelő.

Kialakítás:

A hátlapon egy téglalap alakú kamerasziget helyeszkedik el, három kamerával és egy LED vakuval. Az üvegburkolat gyűjti az ujjlenyomat-foltokat, mégsem kelt olcsó benyomást. Ezért rendszeres törlés javasolt, ha meg akarod őrizni az érintetlen megjelenést. Azt is érdemes megemlíteni, hogy a kiálló kamerasziget miatt lapos felületeken lötyög a telefon, és a védőtok sem sokat javít rajta.

A Redmi Note 12 Pro+ lekerekített formákkal rendelkezik, szinte unibody. Szerencsére a hátlapja karcsú íveket tartalmaz a széleken, ami megkönnyíti a kézben tartását, mint a lapos szélű telefonoknak. A Redmi Note 12 Pro+ azonban nem kompakt telefon, így a kiskezű emberek számára javasolt az egykezes üzemmód használata. Az okostelefon alján USB-C port található, mellette hangszóró, mikrofon és SIM-kártyanyílás. A tetején van egy 3,5 mm-es jack-csatlakozó, amelyhez egy másik hangszóró, egy másodlagos mikrofon és egy IR blaster található.

Újlenyomat olvasás:

A Redmi Note 12 Pro+ bal oldala nem tartalmaz gombot vagy bővítő helyet. Ezzel szemben a jobb oldalon van a hangerőszabályzó és a bekapcsológomb, utóbbiba ujjlenyomat-szkenner van beépítve. Használatunk során gyorsnak és pontosnak találtunk. Szívesen láttuk volna, ha megjelenik egy kijelző alá beépített megoldás is. Arra a kérdésre, hogy mi indokolta az oldalába épített megoldást a kijelző alatti elhelyezés helyett? A Xiaomi azt mondta, hogy az előbbi gyorsabb és hosszabb távon jobban teljesít, mint a kijelzőn belüli típus. Nos, ennek nem sok értelme van, hiszen a kínai márka korábban is piacra dobta az UD ujjlenyomat-olvasóval ellátott okostelefonokat, még a középkategóriás szegmensben is. Ennek ellenére az oldalába épített ujjlenyomat-szkenner többre képes, mint a Redmi Note 12 Pro+ feloldása. Támogatja a dupla koppintásos gesztusokat, amelyek lehetővé teszik különböző műveletek végrehajtását. Beleértve a képernyőkép készítését, az alapértelmezett kameraalkalmazás elindítását és a vezérlőközpont megnyitását.

A csúcs telefon alja jack és hangszóró elrendezéssel

Kijelző/ megjelenítés:

A Redmi Note 12 Pro+ 6,67 hüvelykes Pro AMOLED kijelzője 900 nites csúcsfényerővel, 120 Hz-es képernyő-frissítési gyakorisággal és akár 240 Hz-es érintési mintavételezési frekvenciával rendelkezik. Ez egy 10 bites kijelző, amely HDR10+ tanúsítvánnyal és Widevine L1 támogatással ellátott. Így a felhasználók 1080p videókat streamelhetnek a támogatott OTT-alkalmazásokon keresztül. Támogatja a HDR10 és HLG kodekeket is, a még jobb multimédiás élmény érdekében pedig Dolby Vision és Dolby Atmos-t is.
A Redmi Note 12 Pro+ képernyője szép tapintási visszajelzésekkel rendelkezik, és a kijelző kellően fényes volt ahhoz, hogy a szöveges tartalmakat közvetlen napfényben, maximális fényerő mellett is le tudjad olvasni.

Az Always-On Display funkcióval is rendelkezik, de ez megtévesztő, mivel nem igazán tartja a képernyőt mindig bekapcsolva a telefon lezárása után, amit a név is sugall. Az információ csak körülbelül 10 másodpercig jelenik meg a képernyőn a telefon lezárása vagy a kijelző megérintése után. Amit nem látunk az Always-On Displays esetén más márkájú eszközökön. A Xiaominak jobban kellett volna törekednie az innovációra ezen a téren.
A Redmi Note 12 Pro+ 60 Hz-es és 120 Hz-es frissítési gyakoriságon felül az egyéni frissítési gyakoriság menüben, összesen négy – 30 Hz, 60 Hz, 90 Hz és 120 Hz – gyakoriságot támogat.

Az alapértelmezett beállításnál a legtöbb rendszermenü és -alkalmazás frissítési gyakorisága 120 Hz-re emelkedik, amikor interakcióba lépsz a kijelzővel. Kivéve a YouTube-ot, amely mindentől függetlenül 60 Hz-en marad, míg a Google Fotók akkor is 120 Hz-en maradnak így 30 képkocka/mp sebességű videókat játszanak le. A Facebook és az Instagram esetében a kijelző 120 Hz-en frissül, amikor megérinted a képernyőt. 60 Hz-re csökken, amikor képet nézel vagy videót játszasz le.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ Játék közben:

A képfrissítés 60 Hz-es módban marad mindennél, akár a képernyővel lépünk interakcióba, akár csak nézzük.

Ha a játékokról beszélünk, kipróbáltuk a Call of Duty Mobile-t és a Dead Trigger 2-t, a Real Racing 3-at és a Sky Force Reloadedet Redmi Note 12 Pro+-on. Csak a Dead Trigger 2-vel és a Sky Force Reloadeddel tudtuk játszani 120 FPS-en alapértelmezésben és 120 Hz-en módban. Mivel a másik kettő 60 FPS-en maradt, függetlenül attól, hogy melyik módot választottuk.

Azt is érdemes megemlíteni, hogy egyetlen ponton sem láttuk a képernyőfrissítést 30 Hz-en. Amikor néhány 30 FPS-es videót játszottunk, és statikus tartalmat néztünk a képernyőn, ami furcsa, mivel a Xiaomi 30 Hz-es támogatást hirdet a panel számára. Nagyra értékelnénk a HRR megvalósításának néhány optimalizálását.

Az új Redmi operációs rendszere a 13-as MIUI

Oprendszer:

A Redmi Note 12 Pro+-t a Dimensity 1080 SoC hajtja, és akár 12 GB LPDDR4X RAM-mal és 256 GB UFS 2.2 tárhellyel rendelkezik. A kapott modell a csúcsmodell, és függetlenül attól, hogy melyik konfigurációt választod. A telefon az Android 12-alapú MIUI 13-at indítja a dobozból kivéve. A miénk MIUI 13.0.2 Global Stable ROM-mal érkezett 2022 novemberi Android biztonsági javítással. Jelenleg a MIUI 13.0.6 fut rajta 2023 februári biztonsági javítással. Az okostelefonon harmadik féltől származó alkalmazások is előre telepítve vannak, de ezek többsége eltávolítható, ha szeretnéd.

A Xiaomi négy év biztonsági frissítést és két év szoftverfrissítést ígér. Ha ez utóbbi azt gondolod, hogy a Note 12 Pro+ Android 15-ig kap frissítéseket, akkor tévedsz. Mivel csak az Android 13 és Android 14 verziója lesz elérhető, ez egy lemaradó verzió. Látva, hogy az Android 14 fejlesztői előzetesei már megjelentek, a kínai telefongyártónak már ki kellett volna adnia a stabil Android 13-at a Redmi Note 12 Pro+-hoz.

Redmi Note 12 széria csúcsának Teljesítmény:

A Redmi Note 12 Pro+ szoftverélménye hasonló ahhoz, amit Android 12 és MIUI 13 rendszert futtató Redmi okostelefonokon kapsz. Azonban volt néhány hiba, amelyek hátráltatták a felhasználói élményt. Ezek egyike az, hogy a telefon képtelen folyamatosan kapcsolatra az 5G hálózattal. Folyamatosan visszaváltott a 4G-re, és csak újraindítás után váltott újra 5G-re. Szerencsére ezt a MIUI 13.0.6 frissítéssel javították.

A Redmi Note 12 Pro+ általános teljesítménye sima és lendületes volt. Azonban továbbra is problémáink vannak a LinkedIn és a Disney+ Hotstar alkalmazásaival. Előbbi használatakor legtöbbször akadozik a telefon, utóbbinál pedig a telefon fényerőcsúszkája az, ami a teljes képernyős módban a fényerő beállításakor késik. Nem volt ez a probléma a YouTube és az Amazon Prime Video esetében.

A Redmi Note 12 Pro+ jól kezelte a fent említett játékokat, és egy óra kemény játék után is kellően hűvös maradt. A 4G hálózathoz képest azonban gyorsan felmelegedett az 5G hálózaton a videók streamelése közben.

Rövid összegző kép a Pro Plus részleteiről

Kamera:

A Redmi Note 12 Pro+ négy kamerával érkezik – egy 16 MP-es szelfi az előlapon, egy 200 MP-es elsődleges kamerával (ISOCELL HPX) a hátoldalon, amelyhez 8 MP ultraszéles és 2 MP makró egységek csatlakoznak. A középen elhelyezett lyukasztó szelfi kamera f/2,5 rekesznyílással rendelkezik, és akár 1080p felbontású videókat is rögzíthet 60 FPS-sel.

A 200 MP-es kamera viszont f/1.7-es rekeszértékkel és OIS-sel rendelkezik a fényképekhez és videókhoz. Videókat tud készíteni 1080p felbontásban 60 FPS-ig és 4K-ban 30 FPS-sel. 10 bites RAW képeket is képes rögzíteni. A Redmi Note 12 Pro+ azonban nem tartalmazza azt a Clone funkciót, amelyet más Redmi okostelefonokon, köztük a Redmi K50i-n is láthattunk, és jelenleg semmi sem utal arra, hogy szoftverfrissítés révén kerülne hozzáadásra, mivel a Xiaomi azt mondta nekünk, hogy „főleg ennek köszönhető a processzor hardveres képességei.”

A telefon 8 megapixeles ultraszéles kamerája 120°-os FOV-val és f/2.2-es rekesznyílással rendelkezik, míg a 2MP-es makrókamerája f/2.4-es rekeszértékkel rendelkezik. Készítettünk néhány fotót a Redmi Note 12 Pro+-ról nappal és éjszaka, amelyeket alább láthat, mivel a részletes elemzést mélyreható áttekintésünkre hagyjuk.

Gyorstöltés:

A Redmi Note 12 Pro+ egy 4980 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely támogatja a 120 W-os HyperCharge-ot, elsőként a Redmi-eszközein. A dobozból kiemelve a telefont, a 120 W-os töltés alapból nincs engedélyezve. Be kell kapcsolni a telefon Beállítások> Akkumulátor> Akkumulátor> Töltési sebesség növelése menüjében. De ne feledd, hogy a telefon jobban felmelegszik, ha engedélyezve van a gyorstöltés.

Akku idő:

A szokásos akkumulátortesztjeink még nem fejeződtek be, de az okostelefon egy töltéssel könnyedén kibírta a napot 120 Hz-es módban. 5G mobiladat-kapcsolattal és Wi-Fi hotspotként. A használat webböngészésből, 1080p-s YouTube-videók streameléséből, közösségi média alkalmazások használatából és legalább fél órás erőforrás-igényes játékokból állt. A 4G hálózaton jobban bírta.

Ha az akkumulátor lemerült, használhatjuk a mellékelt 120 W-os adaptert a töltéshez. Amely a hirdetés szerint 19 perc alatt 2%-ról 100%-ra tölti fel a Redmi Note 12 Pro+ celláját, bekapcsolt gyorstöltés mellett.

Tesztelésünk során a Redmi Note 12 Pro+ akkumulátora 1%-ról 34%-ra 5 perc alatt. 50%-ra 9 perc alatt, 55%-ra 10 perc alatt, 75%-ra 15 perc alatt, 91%-ra 20 perc alatt és 100%-ra 24 perc alatt.

A boost töltés kikapcsolásával 1%-ról 32%-ra ment 5 perc alatt, 50%-ra 10 perc alatt, 66%-ra 15 perc alatt, 87%-ra 20 perc alatt és 100%-ra 29 perc alatt.

Ezeket a töltési teszteket Európában, bekapcsolt 5G mobiladat-kapcsolat és kikapcsolt képernyő mellett futtattuk le. Mondanunk sem kell, hogy a teljesítmény a használattól és a környezeti hőmérséklettől függően változhat.

Xiaomi csúcsának kijelzője

Összegzés:

A Xiaomi továbbra sem csökkenti a Redmi Note termékcsalád árát a Redmi Note 12 Pro+-val, ennek az az oka, hogy nem akar kompromisszumot kötni semmiben. Csak azért, hogy a termékpaletta ugyanolyan megfizethető legyen, mint korábban. Európában a Redmi Note 12 Pro+ alapmodellje 8 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel 500 euróba kerül.

A Redmi Note 12 Pro+ a tavalyi Note 11 Pro+ utódja. A Xiaomi elmondta, hogy a Redmi Note 12 sorozattól kezdve a termékkínálat egyszerűsítését célozza. Így reméljük, hogy a Note 12 sorozatban nem lesz több mint egy tucat különböző modell, mint a Note 11 sorozatban.

Visszakanyarodva a Redmi Note 12 Pro+-ra, azt kell mondanunk, hogy összességében egy szép telefon, remek teljesítménnyel, prémium dizájnnal, IP53 tanusítvánnyal. Jó akkumulátor-élettartammal és szupergyors töltéssel. Az okostelefon továbbra is Android 12-t futtat. Néhány hibától eltekintve, bár ezek egy részét szoftverfrissítéssel megoldható.

Le kell futtatnunk több tesztet. Mielőtt eldöntjük, hogy a Redmi Note 12 Pro+ megéri-e a prémiumot kategóriát. Maradjon velünk a részletes áttekintésünkért, hogy megtudja!

Redmi Note Hátlapi megjelenése

Forrás: GSMArena

Addig is nézd meg Xiaomi kínálatunkat:

Hogyan állítsam be a Always-on-t a telefonon?

1. MIUI 14.0.3 verziónak kell a telefonon futnia.

2. Nyissuk meg a Beállítások->Always-on megjelenítés & záróképernyő -> Always-on megjelenítés menü pontot.

3. Bekapcsoljuk az always-on megjelenítést aztán pedig nyomjunk a megjelenítési elemekre.

4. Majd ezen belül kapcsoljuk be azt a funkciót, hogy: ha akkumulátor kímélő módban van a telefon, akkor ne jelenlen meg az always-on.

5. Egy menü ponttal vissza lépve, nincs más dolgunk, mint kiválasztani a számunkra tetsző megjelenítési sémát.

 

Néhány Plusz hasznos tipp

További hasznos tippekért kattints a: youtube linkre

Samsung One UI 6 frissítés

A cikk olvasásának ideje:Samsung One UI 6 frissítés a Android 14-gyel érkezik, mint a Samsung legújabb kezelőfelülete. Jóval karácsony előtt, ami újdonságnak számít a gyártótól. Elsőként a zászlóshajók kapják meg természetesen, ami jelen esetben a Samsung Galaxy S23...

Oppo Find N3 Flip telefon

A cikk olvasásának ideje: 7 percOppo Find N3 Flip telefonjával a kagylótelefonok piacán kiéleződött a verseny - a hét elején az Oppo behozta az N3 Flipet elsőként még csak az indiai piacra, később pedig Európában is várható, erről még nincs pontos információ.A flip...

Oppo Find N3 összecsukható telefon

Oppo Find N3 összecsukható telefon Kínán kívülCikk olvasásnak ideje: 10 percAz Oppo Find N3 összecsukható telefon a kínai piacon kívűl globális verzióval jelentkezik, rögtön kettővel is. Sikerül neki eleget tenni a kihívásnak? Az Oppo Find N3 követi a rövidebb és...

Redmi Note 12 sorozat Európában

A cikk olvasásának ideje: 8 percNégy Redmi Note 12 modellel érkezik az európai piacra – íme a névsor, mely modellek és mennyiért várhatóak. A tetejétől kezdve a Redmi Note 12 Pro+, a Note 12 Pro és a Note 12, valamint egy vadonatúj, csak 4G-t támogató modell, szintén...

Oppo Find X6 Pro

Cikk olvasásnak ideje: 10 percMegérkezett a vadonatúj Oppo Find X6 Pro áttekintésre. A telefon dobozában van egy szép tok, ami a telefon vegán bőr hátlapját utánozza, egy 100 W-os töltővel, egy SIM-eszközzel és természetesen egy USB kábellel. Szerencsére a...

Újdonságok a Xiaomi 13 szériáról

Cikk olvasásának ideje: 5 percA Xiaomi 13-as sorozat bemutatását elhalasztották, eredetileg december 01.-ére volt beharangozva. Így viszont a több részlet is napvilágot látott, mint például a kamera, a RAM és a tárhely specifikációi a közelgő zászlóshajó kategóriájú...

Xiaomi Redmi Note 12 Pro

Cikk olvasásának ideje: 5 percKezdjük a Xiaomi Redmi Note 12 Pro-val, mivel ez a sorozat kulcsa. 6,67 hüvelykes, 120 Hz-es OLED kijelzővel (10 bites panel, Dolby Vision) van felszerelve, és a Dimensity 1080 (egy továbbfejlesztett 920, aminek az oka pillanatokon belül...

Motorola RAZR 2022 Bővebben

MOTOROLA RAZR 2022 BővebbenHamarosan hazánkban is debütál a Motorola új 3. generációs összecsukható okostelefonja. Zászlóshajóhoz mérten Snapdragon 8+ Gen 1 hajtja meg a telefont. Ezzel az eszközbe belekerült az Android legerősebb jelenlegi processzora. A kijelző...

Samsung One UI 5.0 frissítés

A Samsung rengeteg újdonságot pakolt bele ebbe a frissítésbe, amit 2022.október 24.-én meg is kezdett. Első körben természetese a zászlóshajó kapja meg a Galaxy S22-es széria. Utána hónapokra lebontva a többi. Részletesen ezt a cikk alján találod.Ha címszavakban...

iOS 16.1 frissítés érkezik október 24.-én

iOS 16.1 és ami benne van Cikk olvasási ideje: 10 percA hivatalos frissítés október 24.-én érkezik.Néhány nappal ezelőtt az új iPadek bemutatásával az Apple bejelentette, hogy október 24-én, hétfőn végre kiadja a késleltetett iPadOS 16-ot. Akkor a korábbi pletykák...
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket tartalmaz. Az oldal használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. View more
Cookies settings
Elfogadom
Elutasítom
Adatkezelési Tájékoztató
Privacy & Cookies policy
Cookie nameActive

Cookie-k (sütik) kezelése

1. Az úgynevezett „jelszóval védett munkamenethez használt cookie”, „bevásárlókosárhoz szükséges cookie-k”, „biztonsági cookie-k”, „Szükségszerű cookie-k”, ”Funkcionális cookie-k”, és a „weboldal statisztikájának kezeléséért felelős cookie-k” használatához nem szükséges előzetes hozzájárulást kérni az érintettektől. 2. Az adatkezelés ténye, a kezelt adatok köre: Egyedi azonosítószám, dátumok, időpontok 3. Az érintettek köre: A weboldalt látogató valamennyi érintett. 4. Az adatkezelés célja: A felhasználók azonosítása és a látogatók nyomon követése. 5. Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje:
Süti típusaAdatkezelés jogalapjaAdatkezelés időtartama
Munkamenet sütik (session)  Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalmi szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. CVIII. törvény (Elkertv.) 13/A. § (3) bekezdéseA vonatkozó látogatói munkamenet lezárásáig tartó időszak  
Állandó vagy mentett sütik  Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalmi szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. CVIII. törvény (Elkertv.) 13/A. § (3) bekezdéseaz érintett törléséig
Statisztikai, marketing sütikAz elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalmi szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. CVIII. törvény (Elkertv.) 13/A. § (3) bekezdése1 hónap - 2 év
6. Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: A cookie-k használatával nem kezel személyes adatokat az adatkezelő. 7. Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése: Az érintettnek lehetőségük van a cookie-kat törölni a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében általában az Adatvédelem menüpont beállításai alatt. 8. Az adatkezelés jogalapja: Az érintettől hozzájárulás nem szükséges, amennyiben a cookie-k használatának kizárólagos célja az elektronikus hírközlő hálózaton keresztül történő közléstovábbítás vagy arra az előfizető vagy felhasználó által kifejezetten kért, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtásához a szolgáltatónak feltétlenül szüksége van. 9. A legtöbb böngésző, amelyet felhasználóink használnak, lehetővé teszi annak beállítását, hogy mely cookie-kat kell menteni és lehetővé teszi, hogy (meghatározott) cookie-k újra törlésre kerüljenek. Amennyiben Ön a cookie mentését meghatározott weboldalakon korlátozza vagy harmadik fél cookie-jait nem engedélyezi, úgy ez bizonyos körülmények között oda vezethet, hogy weboldalunk többé nem használható teljes egészében. Itt talál információkat arra vonatkozóan, hogy a szokásos böngészők esetében hogyan tudja a cookie beállításokat testre szabni: Google Chrome (https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=hu) Internet Explorer (https://support.microsoft.com/hu-hu/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Firefox (https://support.mozilla.org/hu/kb/sutik-engedelyezese-es-tiltasa-amit-weboldak-haszn) Safari (https://support.apple.com/hu-hu/guide/safari/sfri11471/mac)

Google Ads konverziókövetés használata

 1. A „Google Ads” nevű online reklámprogramot használja az adatkezelő, továbbá annak keretein belül igénybe veszi a Google konverziókövető szolgáltatását. A Google konverziókövetés a Google Inc. elemző szolgáltatása (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; „Google“).
 2. Amikor Felhasználó egy weboldalt Google-hirdetés által ér el, akkor egy a konverziókövetéshez szükséges cookie kerül a számítógépére. Ezeknek a cookie-knak az érvényessége korlátozott, és nem tartalmaznak semmilyen személyes adatot, így a Felhasználó nem is azonosítható általuk.
 3. Amikor a Felhasználó a weboldal bizonyos oldalait böngészi, és a cookie még nem járt le, akkor a Google és az adatkezelő is láthatja, hogy Felhasználó a hirdetésre kattintott.
 4. Minden Google Ads ügyfél másik cookie-t kap, így azokat az Ads ügyfeleinek weboldalain keresztül nem lehet nyomon követni.
 5. Az információk – melyeket a konverziókövető cookie-k segítségével szereztek – azt a célt szolgálják, hogy az Ads konverziókövetést választó ügyfeleinek számára konverziós statisztikákat készítsenek. Az ügyfelek így tájékozódnak a hirdetésükre kattintó és konverziókövető címkével ellátott oldalra továbbított felhasználók számáról. Azonban olyan információkhoz nem jutnak hozzá, melyekkel bármelyik felhasználót azonosítani lehetne.
 6. Ha nem szeretne részt venni a konverziókövetésben, akkor ezt elutasíthatja azáltal, hogy böngészőjében letiltja a cookie-k telepítésének lehetőségét. Ezután Ön nem fog szerepelni a konverziókövetési statisztikákban.
 7. További információ valamint a Google adatvédelmi nyilatkozata az alábbi oldalon érhető el:  https://policies.google.com/privacy

A Google Analytics alkalmazása

 1. Ez a honlap a Google Analytics alkalmazást használja, amely a Google Inc. („Google”) webelemző szolgáltatása. A Google Analytics úgynevezett „cookie-kat”, szövegfájlokat használ, amelyeket a számítógépére mentenek, így elősegítik Felhasználó által látogatott weblap használatának elemzését.
 2. A Felhasználó által használt weboldallal kapcsolatos cookie-kkal létrehozott információk rendszerint a Google egyik USA-beli szerverére kerülnek és tárolódnak. Az IP-anonimizálás weboldali aktiválásával a Google a Felhasználó IP-címét az Európai Unió tagállamain belül vagy az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes más államokban előzőleg megrövidíti.
 3. A teljes IP-címnek a Google USA-ban lévő szerverére történő továbbítására és ottani lerövidítésére csak kivételes esetekben kerül sor. Eme weboldal üzemeltetőjének megbízásából a Google ezeket az információkat arra fogja használni, hogy kiértékelje, hogyan használta a Felhasználó a honlapot, továbbá, hogy a weboldal üzemeltetőjének a honlap aktivitásával összefüggő jelentéseket készítsen, valamint, hogy a weboldal- és az internethasználattal kapcsolatos további szolgáltatásokat teljesítsen.
 4. A Google Analytics keretein belül a Felhasználó böngészője által továbbított IP-címet nem vezeti össze a Google más adataival. A cookie-k tárolását a Felhasználó a böngészőjének megfelelő beállításával megakadályozhatja, azonban felhívjuk figyelmét, hogy ebben az esetben előfordulhat, hogy ennek a honlapnak nem minden funkciója lesz teljes körűen használható. Megakadályozhatja továbbá, hogy a Google gyűjtse és feldolgozza a cookie-k általi, a Felhasználó weboldalhasználattal kapcsolatos adatait (beleértve az IP-címet is), ha letölti és telepíti a következő linken elérhető böngésző plugint. https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hu
Save settings
Cookies settings